Kedves Ügyfeleink! Irodai számunk 0630/638-0343-ra változott!

Click here to edit ubtitle

Minden hirdetésünk kikerül a kunszentmártoni Piac Mátyás király úti bejáratához elhelyezett és Ügyvédi Irodánknál található külső hirdetőtáblánkra is, továbbá több internetes hirdetőfelületre, az Ön által most böngészett weboldalunkra, és a www.facebook.com/goups/KUNSZENTINGATLAN Facebook csoportba is, ami már jelenleg is 3300 taggal büszkélkedhet!

Általunk kínált újdonság az is, hogy Kunszentmártonról és a környékbeli településekről rövid imázsfilmet forgatunk, egyfajta kedvcsinálóként azok számára, akik úgy tervezik, hogy akár messzebbről ideköltöznek.

INGATLAN KÍNÁLATUNK

Kunszentmárton központjában kb. 90m2-es belső kétszintes, erkélyes lakás TELJES BERENDEZÉSSEL KIADÓ!

Bérleti díj 90.000,- Ft/ hó,  és 2 havi kaució szükséges, a lakást ügyvéd előtt készülő bérleti szerződéssel, egy éves, határozott időre, lehet kivenni. Közös megegyezéssel a hosszabbítás is lehetséges. A lakás azonnal beköltözhető. Rezsije alacsony, mert körbefűtik, a közös költség és felújítási alap is csak kb. 2.000,- Ft havonta. Az alsó szinten, főzőfülke, étkező, nappali, WC (mosógép is itt van elhelyezve) található, az emeleti részen pedig két tágas hálószoba, tusoló (WC-vel). Bent dohányzás és kisállat tartása nem megengedett. Parkolás az utcán megoldott. Érdeklődni telefonon, munkaidőben lehet. Megtekintés előzetes egyeztetés után lehetséges.

Öcsödön aszfaltos út mellett vályog építésű,de a korához képest jó általános állapotú (ideértve a tetőt is) családi ház teljes bútorzattal eladó! ______ÁR:5.000.000,- Ft______
Videó az Ingatlanról:https://studio.youtube.com/video/Cs4jEC7kivI/edit


A lakótér kb. 80 m², a veranda rész is ebbe bele van számítva, mert beépítésre került. A lakórésszel egybeépült egy valamivel kisebb területű, „kiszolgálóegység”, amelyben műhely, tároló helyiségek, kamra stb. található. A telek 1661m2 területű.


A lakórész stukatúros kialakítású, az ehhez kapcsolódó, egybeépített kiszolgáló épület pedig gerendás.


A házban két épségben megmaradt kemence is van,amiknek önmagában is jelentős értéke van.


Néhány évvel ezelőtt beépítettek egy cserépkályhát is, a tanúsítvánnyal a tulajdonos rendelkezik.


A gáz be van vezetve:az utcai szobában található egy konvektor, illetve a konyhában lehet gázról  a tűzhelyet üzemeltetni. 


Az Ingatlanban megtalálhatóak egyebek mellett politúros fa bútorok, hűtőláda, hűtőszekrény, konyhai elektromos bojler, ágyak,székek,asztal,konyhaszekrény mosogatótálcával,stb. Sikeres adásvétel esetén a Vevő ezeket is megszerzi.


A fürdőszoba (káddal)utólagosan került kialakításra, fa /elektromos vegyes üzemű bojler biztosítja ott a melegvizet. A fürdőszoba hideg burkolattal van fedve, a többi helyiség padozata festett OSB lap,bizonyos helyiségekben szőnyegborítással.


Az udvaron kiépítésre került egy két oldalról tégla alapzattal rendelkező, fából kialakított, üvegezett garázs, egy ehhez tartozó füstölő, továbbá a hátsó udvarrészben egy fa építésű,korábban a tüzifa tárolására használt melléképület. 


A hátsó udvarrész gyümölcsösként került hasznosításra, most is termő körte- , barack (őszi és kajszi)-, alma-, szilva-, cseresznyefák vannak beleültetve,de az udvarban paradicsom, szőlő, rózsabokor, és lila akác is nő. A hátsó udvarrészben fúrott kút található, a szivattyú azonban nem tartozék, korábban működött, mert pumpálni is lehet, de mostanában nem próbálták.


Kis gondozással az udvar felvirágoztatható, szó szerint és átvitt értelemben is.


Az Ingatlan padlása fa feljárón közelíthető meg, a padlás tárolásra szintén alkalmas.


Az egyik képen látszik a teljes épület, ami egy panorámafelvétel, így természetesen a képen látható görbület ebből adódik, a valóságban egyébként a lakórész és a másik épületrész között egy kis beugró van, de azok folytatólagosan épültek egymás mellé, egyenesen és nem félkör alakban.


Vegyék figyelembe, hogy a ház alapterület kiszámítása belső méretek alapján történt és csak hozzávetőleges, azaz tájékoztató jellegű adat, a helyszínen természetesen érdeklődés esetén lemérhető.


Tudomásunk szerint egyedülálló módon a hirdetendő ingatlanokról - a tulajdonos kérése esetén- rövid kedvcsináló videófelvételt is készítünk, amit szintén közzéteszünk.


HIRDESSE NÁLUNK INGATLANÁT ÖN IS!


TEL.: 0630/6388396

INDULÓ JUTALÉKÁRAINK
kizárólagos megbízásnál
 ( 2022.november 30 -ig megkötött megbízás esetén):

- 4 millió Ft-ig 120.000,- Ft
- 4-8 millió Ft között 180.000,- Ft
-8 millió Ft felett:220.000,- Ft-tól